Træfældning, topkapning og stubfræsning

Træfældning, topkapning, stubfræsning samt flisning

Vi har mange års erfaring med alle former for træfældning og de processer der følger med. Vi har hjulpet med træfældning i mange haver i Nordsjælland herunder Gilleleje og Helsingør.

Træfældning

En professionel træfældning er mere en blot at fælde et træ. Der er mange ting der skal tages højde for og mange faktorer der spiller ind, for at få en succesfuld og sikker træfældning. Hvis der er plads i haven og øvrige forhold er i orden klarer vi en træfældning direkte. Dette er selvfølgelig det billigste, men kan det ikke lade sig gøre må træet topkappes.  

Topkapning

Topkapning foregår ved at vi enten kravler op i træet eller bruger en lift. Er træet sundt kravler vi, da det er den billigste løsning.

Nogle træer egner sig til styning, andre ikke. Vores topkapper kan rådgive, idet hans uddannelse og erfaring har givet ham en stor viden og indsigt i hvad der bliver pænt og harmonisk.

Vi skærer gerne træet op til brænde. Eller kører hele eller dele af træet væk.

Stubfræsning

Efter træet er fjernet tilbyder vi også at fjerne resten af roden med en stubfræsning. Vi fjerner roden nænsomt med en stubfræser så den ikke er til gene længere.

Flisning

Hos JE Anlæg har vi vores egen flishugger. Derfor er det muligt at få sit træ fliset til brug for ukrudtsbekæmpelse i bede, hvis dette ønskes. Man kan også nyde synet (i bedene?), når flisen får patina af vind og vejr.