Havehegn og Træ i haven

Vi har alt hvad du skal bruge af havehegn, og vi tilbyder vores service i Gilleleje, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Træ er et levende materiale, som kan tilføre din have stil og nye dimensioner. Træterrassen med den varme overflade og hegnet med den knivskarpe hvide maling er klassiske eksempler på, hvordan hegn og træ kan give haven et ganske særligt udtryk.

Funktionelle havehegn

Havehegn og træ har samtidig nogle funktionelle egenskaber, som gør det værd at se nærmere på, hvis du vil have mere ud af dit uderum. I den lille have kan en traditionel hæk optage for meget plads (og tid med hækkeklipperen), og et hegn kan i stedet erstatte afskærmningen mod naboerne eller holde hunden væk fra vejen.

Vi stiller vores erfaring til rådighed, så du kan træffe de valg af hegn og træ, du vil glædes over i mange år fremover. Ring til anlægsgartneren i dag på telefon 20 28 92 31 eller udfyld formularen til venstre og få inspiration til havehegn og træ.

Mange former for hegn

Vi laver forskellige typer hegn, som hver især har deres stil og fordele, så du kan vælge et hegn, der designmæssigt passer til dit hus og dit kvarter, og samtidig tager højde for dine ønsker til arbejdsniveau.

Placering af dit havehegn

Hegnets udformning er også vigtig for formålet med nyt hegn og træ. Vil du have glæde af den mest vindblæste plads i haven, skal du vælge et hegn med en tæt opbygning, der kan skabe den nødvendige læ. Til gengæld anbefaler vi en løsere struktur af hegn og træ, hvis du drømmer om frodige klatreplanter, for de fleste blomster har godt af lidt luftcirkulation.

Inden du vælger at sætte hegn og træ op på din grund, anbefaler vi, at du undersøger, om der er en gældende lokalplan for dit område, som evt. begrænser dine udfoldelsesmuligheder.

Træ på terrassen

Det er en helt anden oplevelse at træde ud på en træbeklædt terrasse end ud på kolde, hårde sten. Mange af sæsonens halvgode dage vil ganske enkelt føles lunere under fødderne, når terrassen er lavet af træ.

Giv din terrasse liv

På store og små terrasser rundt om på din grund kan træets gode kvaliteter åbne for inspirerende muligheder, så haven får helt nyt liv. Et espalier giver plads til at binde små frugttræer op, så de kan vokse til og skabe en ny dimension i haven. En pergola med blomstrende slyngplanter skygger for den skarpe sol, så du slipper for parasollen, der alligevel flyver væk i næste sensommerstorm. Du kan også supplere med et sejl, så den kølige aftendug holdes væk. Er du vild med din hængekøje, men mangler et sted at sætte den op ved terrassen, kan en let pergola-lignende struktur blive lige det, du har behov for. Hos JE Anlæg tilbyder vi havehegn i Gilleleje, Helsinge, Helsingør samt hele Nordsjælland.

Læs blandt andet om træfældning her.