Beplantning af ønskehaven

Er du den glade ejer af et nybygget hus, men med en have, der stadig har spor efter byggepladsen? Eller fylder en jævn græsplæne for meget, så du mangler farver og strukturer i din have? Beplantningen klarer vi for dig!

Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke muligheder der er for at anlægge beplantning i din ønskehave. Bedene kan være store arealer i en solbeskinnet baghave eller små enklaver i en nordvendt forhave, uanset hvad skal vi nok finde noget beplantning, der egner sig til forholdene og til din stil. Planter er så forskellige i deres udtryk, at vi sagtens kan anlægge beplantning, der passer til dig og dit hus. Eksempelvis kan høje, elegante græsser give et moderne, stramt udtryk, mens små lyserøde rosenbuske signalerer en mere romantisk stil.

Ring til JE Anlæg på 20 28 92 31 og lad os tage et møde om, hvordan vi bedst sammensætter beplantning til din have.

Har du brug for vedligeholdelse af din have, kan du læse mere om vores løbende gartnerservice her.

Glæde ved beplantning nu og i fremtiden

Vi synes, at du skal nyde dine grønne områder, hvad enten du bydes velkommen hjem af en lille grøn plet ved hoveddøren eller har store parklignende vidder. Det kan være et stort arbejde at holde sin have, så derfor skal glæden være en endnu større gulerod. Hos JE Anælæg trækker vi på vores faglige viden, når vi rådgiver, tegner og anlægger beplantning, så det bliver en fryd for dit øje i mange år fremover. I øvrigt kan ny beplantning omfatte tunge løft og mange køreture med trillebør, hvis der skal bygges skråninger eller fjernes græsplæne. Lader du os anlægge beplantning, klarer vi det smertefrit med hjælp fra vores professionelle maskinpark.

Beplantning året rundt

Når vi skal anlægge nye bede, anbefaler vi, at du får noget smukt at se på året rundt. Beplantningen ændrer karakter med årstidernes skiften, så dele af bedet blomstrer i foråret med en farve, inden det bliver sommer og en ny farve gror frem i en anden højde. Samtidig overvejer vi samspillet med planternes løv, dvs. form og farve. For at beplantningen ikke bliver en nøgen mark om vinteren, kan vi vælge planter, som står med stammer i forskellige højder og strukturer, og som naturen kan pynte med rimfrost.

Har du ikke plads til beplantning? Læs her om træfældning.