Anlægsgartner

Anlægsgartner med kreativ åbenhed

Få det haveanlæg du har drømt om hos JE Anlæg. Vi har over 15 års anlægsgartner erfaring og vi yder vores service i Gilleleje, Helsingør og hele Nordsjælland. 

Haven er et blomstrende rum af frihed, skønhed og ro. Det er her, børnene – eller børnebørnene – leger, det er her, de voksne fordyber sig, det er her, familien kobler af fra en travl hverdag. Bag en smuk have ligger der ofte en krævende arbejdsproces. Vi har som anlægsgartnere i JE Anlæg uddannelse samt en omfattende erfaring i at skabe de dejligste haver. Vi går til opgaven med en kreativ åbenhed for at skabe et unikt rum for hver eneste af vores kunder, for at dele vores viden, og – ikke mindst – for at lytte, så vi kan skabe den perfekte have for jer.

Haveanlæg med mange muligheder

Hvad enten udgangspunktet er en allerede etableret have med rådne træer og buske eller en tom grund med et nybygget hus, så handler det om at få det optimale ud af havens muligheder nu og i fremtiden.
Vi er eksperter i belægning og beplantning. Derfor kan vi stå for hele arbejdsprocessen fra A til Å. Vores mål er at sikre, at vores kunder er glade, tilfredse, og efter det udførte arbejde står med en have, der kan give dem mange gode oplevelser i utallige år.

Herunder kan I læse mere om processen. I er også velkomne til at ringe os op i dag, på tlf. 20 28 92 31 og aftale et møde med en af vores kvalitetsbevidste anlægsgartnere.

Lad vores anlægsgartner få styr på jeres have

Først designer I, i fællesskab med os, jeres drømmehave, som spiller sammen med huset og jeres personlige smag og stil. Det kan også være, at I blot ønsker at ændre på noget af haven, fx så forhaven spiller bedre sammen med baghaven. Så laver vi en plan for dette.
Derefter kommer vores gartnere med den faglige ekspertise og de professionelle redskaber på banen og påbegynder den fysiske del af opgaven. Det kan fx være at bygge hegn eller lægge fliser. Det kan også være at skabe en hyggelig læsekrog, et indbydende grillområde, en frodig køkkenhave, et praktisk udekøkken på terrassen, en majestætisk pergola eller et smukt bed fyldt med yndlingsblomsterne – mulighederne er mange.

Professionelt haveanlæg

Belægning og beplantning er de to bærende søjler til dit haveanlæg. Med et perfekt samspil mellem disse elementer kan vi skabe de små rum, som giver identitet samt et unikt præg. For os er det vigtigt at skabe en oase af grønt, der udstråler liv og giver jer lyst og mulighed for at gå på opdagelse i haven hen over dagen og året.

Vores anlægsgartner planter til

Planter er kun frodige og smukke, når deres foretrukne levevilkår, fx lys og jordbund, respekteres. Og vi er omhyggelige med at give dem de optimale livsbetingelser, så I kan nyde dem længst muligt. Rhododendroner kan være fantastiske, men kun hvis de plantes i sur jord. Det er bare et konkret eksempel på, hvordan anlægsgartnerens viden kommer i spil, når anlæggelsen af en ny have skal være en succes. Kontakt os allerede i dag, hvis du overvejer et udsøgt haveanlæg. Vi er den foretrukne anlægsgartner i Gilleleje, Helsingør og resten af Nordsjælland.